menu
ENZO architectenbureau Randstad Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Randstad noord-zuid-holland nederland

ENZO architectenbureau Randstad

ENZO architectuur N interieur in de Randstad

Architectenbureau ENZO is een architectenbureau uit Burgerveen dat al 15 jaar vol passie werkt aan verrassende ontwerpen. Het varieert van villa’s, nieuwbouwprojecten en onze zogenaamde specials in de gehele Randstad. Functionaliteit en een goed idee zijn daarbij het uitgangspunt.

Met het ervaren ENZO-team maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos. Of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectenbureau ENZO architectuur N interieur heeft diverse opdrachten in haar portfolio opgeleverd in de volgende gemeenten in de Randstad en (ver) daarbuiten:

 

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high end villa’s en appartementen. Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde  in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur voor haar opdrachtgever garant voor totaal architectuur.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO Architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met ons team zorgen we dat gebouw en omgeving één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen we met aandacht en inspiratie in praktijk voor al onze opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Neem contact op met Architectenbureau ENZO

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.