menu
ENZO architectenbureau Badhoevedorp Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Badhoevedorp

ENZO architectenbureau Badhoevedorp

Badhoevedorp en omgeving

Met het ervaren team van ENZO architectuur N interieur worden ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover:  ‘Wij maken verrassende ontwerpen, die functionaliteit en een goed idee als uitgangspunt hebben. Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen’.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Badhoevedorp

Architectenbureau ENZO is een toonaangevend architectenbureau dat al sinds 2008 actief werkzaam is voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders in Badhoevedorp. Elk ontwerp heeft als uitgangspunt: Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Dit is onder andere terug te zien in de nieuwe woonwijk Quatrebras. De woningen krijgen een jaren dertig-uitstraling. Deze stijl is zichtbaar in het hoogwaardige en gevarieerde metselwerk, de erkers, veranda’s en in de voortuintjes met mee gemetselde bankjes. Alle 49  woningen krijgen drie woonlagen en voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid met o.a. waterpompen, wtw-units en zonnepanelen.

Naast het ontwerpen van stedenbouwkundig plannen en complete woonwijken is ENZO ook gespecialiseerd in het bouwen, inrichten of transformeren van particuliere woningen.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Badhoevedorp – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Badhoevedorp? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*