menu

Particulier

Particulier

ENZO architectuur N interieur - Haarlemmermeer - Silo - Burgerveen - verbouw - villa - wonen in vier seizoenen

ENZO ontwerpt high end villa’s en appartementen

Het architectenbureau legt zich toe op zowel nieuwbouw als op verbouw en transformatie. Wij geloven dat architectuur, landschap en interieur nauw verbonden zijn en ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z.

Elk ontwerp is gemaakt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur.

ENZO verzorgt ook het interieur

Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. ‘Het leuke van ons vak is dat wij ons telkens weer verplaatsen in het leven van de opdrachtgever’, zegt Jasper. Het doek is nooit helemaal wit: de opdrachtgever heeft wensen en ideeën en vaak ligt ook de locatie al vast. Met die kaders gaat ENZO aan de slag en laat daar zijn eigen inzichten op los. Het doel is een ontwerp dat de verwachtingen van de opdrachtgevers overtreft. Met altijd en overal als bijzonder detail: een eigen, speciaal voor de bewoners ontworpen voordeur.

In 2019 lanceerde ENZO een eigen meubelcollectie: ZOEN. Carlo: ‘Tijdens het inrichten van een woning of bedrijfspand zochten we soms een bepaald meubelstuk, dat we nergens konden vinden. De oplossing: het dan zelf maar ontwerpen en laten maken.’

Meubelcollectie  ZOEN

De collectie bestaat uit salontafels, eettafels, dressoirs, een drankenkast en binnendeuren. ZOEN staat voor kwaliteit en duurzaamheid: mooie materialen zoals noten- en eikenhout, messing, staal en glas, gaan samen met bijzondere vormen en technisch vernuft. Alle meubelen worden in Nederland gemaakt door echte vakmensen. Kortom: het tegenovergestelde van een massaproduct.

naar de ZOEN website

ZOEN meubelcollectie by enzo

ENZO architectuur N interieur - Haarlemmermeer - Silo - Burgerveen - meubelen ZOEN by ENZO
ENZO architectuur N interieur - Haarlemmermeer - Silo - Burgerveen - meubelen ZOEN by ENZO
ENZO architectuur N interieur - Haarlemmermeer - Silo - Burgerveen - meubelen ZOEN by ENZO

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.