menu
ENZO architectenbureau Kudelstaart Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Kudelstaart

ENZO architectenbureau Kudelstaart

Kudelstaart en omgeving

Kudelstaart is al sinds de oprichting van ENZO architectuur N interieur in 2008 werkterrein voor de architecten, bouwkundig-modelleurs en interieurdesigners van het architectenbureau uit Burgerveen. Elk ontwerp heeft als uitgangspunt: Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Of het nu gaat om de bouw van een villa, een kantoorgebouw of een complete woonwijk, alle ontwerpen worden gemaakt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: “Creativiteit en nuchterheid gaan bij ons hand in hand. Net als een vlot werktempo, duidelijke communicatie en oog voor detail. Alles om de verwachting van onze opdrachtgever te overtreffen.”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Kudelstaart

Een uniek ontwerp begint bij een goede klik, een duidelijke wensenlijst en creatieve vrijheid. Gevolgd door een zoektocht naar balans. Balans in kleur, materiaal, binnen- en buiten, tijdloos maar toch van deze tijd. Met oog op duurzaamheid adviseren de architecten van ENZO waar mogelijk om een bestaande woning niet meteen plat te gooien, maar te gebruiken als basis in een nieuw ontwerp. Een mooi voorbeeld hiervan is deze strakke Jaren zestig woning met ruim uitzicht over de Westeinderplassen. De woning verkeerde nog vrijwel in originele staat toen onze opdrachtgevers deze kochten. De villa kreeg een geheel nieuwe gevelafwerking, waarbij de cederhouten lamellen in het oog springen. Aan de detaillering is de grootste zorg besteed. Dit is onder andere zichtbaar bij de voordeur en de elektrisch bedienbare zonwering.

Stijlvol Wonen publiceerde een reportage over deze grootschalige verbouwing in het maart/april nummer van 2015.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met hun enthousiaste team zorgen ze dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Kudelstaart – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.
ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Project in Kudelstaart? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.