menu
ENZO architectenbureau voor Amsterdam Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau voor Hoofddorp

ENZO architectenbureau voor Amsterdam

Architectenbureau voor Amsterdam

Al 15 jaar bouwt ENZO architecten uit Burgerveen aan verrassende ontwerpen voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Met het ervaren ENZO-team van zo’n  17 personen maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur staat hier op de eerste plaats Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een villa of een complete nieuwbouwwijk”.

ENZO architecten in Amsterdam

Architectenbureau ENZO is al sinds 2011 actief bezig met het ontwerpen van villa’s, woonwijken, hotels, restaurants en kantoorpanden in Amsterdam. Een project van ENZO is makkelijk te herkennen. Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd. Zo is het team van ENZO architecten verantwoordelijk geweest voor de uitbreiding van Hotel & Wellness Zuiver aan het Amsterdamse bos, restaurant Strandzuid bij de RAI en de opening van No Rules Vondelpark en –Marie Heinekenplein.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Amsterdam. Zo verbouwde zij een simpele bungalow tot imposante villa. Een goed ontwerp begint bij de mensen. Bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met hun enthousiaste team zorgen ze dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Amsterdam – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Amsterdam? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Hoofddorp. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.