menu
No Rules Vondelpark Uitgelichte afbeelding

Project

No Rules Vondelpark

No Rules Vondelpark Amsterdam

No Rules Vondelpark

Na het grote succes van No Rules Marie Heinekenplein opent No Rules zijn deuren nergens minder dan aan het Vondelpark in Amsterdam. Het succes begon in 2020 toen wij, in samenwerking met V-Studio, No Rules Marie Heinekenplein ontwierpen. Vondelpark 3 maakt plaats voor de beste pizza’s in town. En wij? Wij zorgden opnieuw voor een verrassend en fris interieur!

Verbouw | Amsterdam

Ontwerp

Hetzelfde gevoel en dezelfde uitstraling, maar nét even anders. Wie No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam kent, zal veel van het horecaconcept terugzien in de tweede vestiging. Ook in het Vondelpark is de uitstraling warm, verrassend en uniek. No Rules geeft je een beleving. Zowel door het unieke menu als door het spannende interieur.

Ook ontwierp ENZO voor  Unlimited Label en partner Benjamin van Roekel No Rules Marie Heinekenplein, Strandzuid, Caffé Esprit en Hotel De Witte Dame.

No Rules Vondelpark Amsterdam
No Rules Vondelpark Amsterdam
ENZO architectuur N interieur - Haarlemmermeer - Silo - Burgerveen - verbouw - zakelijk - Amsterdam - horeca - restaurant - No Rules Vondelpark

Benieuwd naar aankomende projecten? Laat je mail achter voor de nieuwsbrief!

Fotografie: W photography
Styling: V-Studio

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.