menu
No Rules Marie Heinekenplein Uitgelichte afbeelding

Project

No Rules Marie Heinekenplein

No Rules Marie Heineken Plein

No Rules in #nopizzeriapizza

Er zijn No Rules in #nopizzeriapizza, het nieuwe restaurant van de befaamde driesterrenchef Jacob Jan Boerma, in de Pijp in Amsterdam. Dat betekent creativiteit alom in eten en drinken. En in het interieur, dat wij samen met V-studio, ontwierpen.

 

‘Je moet de regels kennen als een pro, zodat je ze kunt breken als een chef.’ Deze quote typeert het eten en drinken in No Rules. Hij geldt ook voor het interieur, dat een hoge instagram-factor heeft door het onverwachte samenspel van vormen, kleuren en sferen. Zo kun je de hele dag in No Rules doorbrengen en telkens in een andere mood verkeren. Overdag kun je werken in de groene zone waar beplanting extra zuurstof levert. Aan het einde van de dag drink je een borrel aan de roze bling bling bar. Om vervolgens af te sluiten in met een intiem diner in de zachtblauwe zone. De lange glooiende bar en, in het verlengde ervan de open keuken smeden deze vier zones aaneen. No Rules heeft binnen 160 zitplaatsen en op het zonnige terras 130.

No Rules Marie Heineken Plein
No Rules Marie Heineken Plein
No Rules Marie Heineken Plein

Vier zones

De bouwkundige structuur van het pand opende de weg naar een opdeling in vier zones, die elk een eigen sfeer en accentkleur hebben. Zo is er de groene zone die zich kenmerkt door actief en hoog zitten, om te werken, te borrelen, met veel beplanting en betonnen wandtegels. De roze zone bevindt zich bij de bar, waar het gaat om socializen, zien en gezien worden. Dan is er de lichtblauwe dinerzone met ronde banken, een intieme sfeer, design klassiekers, en hout. De grijze zone, tot slot, is een actieve verkeersruimte die de connectie vormt tussen binnen en buiten. Het onbehandelde koper komt terug in alle zones evenals de dessins in de wandafwerking.

 

No Rules Marie Heineken Plein
No Rules Marie Heineken Plein
No Rules Marie Heineken Plein

Instagram items

Uit eten gaan is zien en gezien worden, in real life en online. Daarom heeft het interieur van No Rules in #nopizzeriapizza een paar interieuritems met een hoge instagram-factor. Niet te missen zijn de drankenkast die van de wand overloopt in het plafond, het bekende spelletje met de buizen en de ring, en de infinitiy wc’s met spiegelplafonds. En natuurlijk de quotes die op diverse plekken de wanden sieren: let’s get sliced #nopizzeriapizza. Zo is een spannend interieur ontstaan met lef en lol.

Eerder ontwierp ENZO voor Michel Pais en Bram van Es, eigenaren van Unlimited Label en partners van Jacob Jan Boerma en Benjamin van Roekel in No Rules, Strandzuid en Caffé Esprit.

No Rules Marie Heineken Plein
No Rules Marie Heineken Plein
No Rules Marie Heineken Plein

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*