menu
ENZO architectenbureau Naarden Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Naarden

ENZO architectenbureau Naarden

Naarden en omgeving

ENZO architectuur N interieur is een toonaangevend architectenbureau. Al sinds 2008 werkt het bureau aan de architectonische schoonheid van Naarden en omgeving.

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO  worden er ontwerpen gemaakt voor zowel particulieren opdrachtgevers als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk.”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Droom in de duinen

Nieuwbouw of transformatie, ENZO staat garant voor totaal architectuur. Met oog op bewust bouwen, adviseert architectenbureau ENZO in sommige gevallen om niet alleen te denken aan nieuwbouw, maar ook aan transformatie. Naarden staat vol met villa’s die een tweede leven verdienen. Een mooi voorbeeld van een spectaculaire transformatie is de Villa Droom in de Duinen. Deze bijzondere villa, bovenop een duin, is inwendig flink op de schop gegaan en heeft aan de achterzijde een spectaculaire uitbouw over twee verdiepingen gekregen.

Een reportage over deze villa is gepubliceerd in Eigen Huis & Interieur, december 2018.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Naarden – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Altijd met hetzelfde uitgangspunt. Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Project in Naarden? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.