menu
ENZO architectenbureau Nederhorst den Berg Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Nederhorst den Berg

ENZO architectenbureau Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg en omgeving

ENZO architectuur N interieur ontwerpt al sinds 2008 voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders door heel Nederland. Een ENZO ontwerp is makkelijk te herkennen. Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Met een ervaren team van architecten, bouwkundig-modelleurs en interieurdesigners wordt er elke dag hard gewerkt aan het ontwerpen van de toekomst. Een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur staan bij ons bovenaan. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover:  ‘Wij maken verrassende ontwerpen, die functionaliteit en een goed idee als uitgangspunt hebben. Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen’.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Nederhorst den Berg

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van Kasteelhoeve. Een aantrekkelijk, kleinschalig nieuwbouwplan dat zal bestaan uit vier exclusieve vrijstaande villa’s en acht woningen. De eigentijdse landelijke architectuur is in vorm en materiaal geïnspireerd op boerenschuren. Lage goten, schuine kappen en ingetogen materialen als hout, riet en metselwerk. Hierdoor past deze kleinschalige uitbreiding goed bij het pittoreske dorp.

Naast het ontwerpen van stedenbouwkundig plannen en complete woonwijken is ENZO ook gespecialiseerd in het bouwen, inrichten of transformeren van particuliere woningen.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Nederhorst den Berg – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Nederhorst den Berg? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.