menu
ENZO architectenbureau Woudenberg Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Woudenberg

ENZO architectenbureau Woudenberg

Woudenberg en omgeving

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO, bestaande uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers wordt er al sinds 2008 hard gewerkt aan de schoonheid van Woudenberg en omgeving. Of het nu gaat om een villa, een kerk, hotel, kantoorpand of volledige nieuwbouwwijk; ENZO is altijd opzoek naar ontwerpen die de verwachting overtreffen. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Klare lijnen in Woudenberg

Al sinds de oprichting van ENZO in 2008 is Woudenberg een geliefd werkgebied voor de architecten. Bekijk onder andere het project Klare lijnen en open indeling. Een strak, modern, maar toch tijdloos ontwerp van een vrijstaande villa. Zichtlijnen, doorkijkjes en klare lijnen kenmerken de indeling. Dat blijkt al bij binnenkomst met zichtlijnen naar de tuin.  Het hele bouwproces is de bewoners goed bevallen: “De voorbereiding van ENZO was heel goed: met hun uitstekende technische tekeningen kon de aannemer direct aan de slag.”

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Woudenberg – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Architectenbureau ENZO ontzorgt haar opdrachtgevers van A tot Z.

Project in Woudenberg? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.