menu
ENZO architectenbureau voor Hoofddorp Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau voor Hoofddorp

ENZO architectenbureau voor Hoofddorp

Architectenbureau voor Hoofddorp

Al sinds 2008 bouwt ENZO architecten uit Burgerveen aan ontwerpen die de verwachtingen van particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders overtreffen.

Met een groot en ervaren team van architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur is dan ook iets van aan onze architecten niet ontgaat. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: ‘ENZO staat voor zijn ontwerpvisie, maar geeft ook blijk van realiteitszin. Wij denken mee met de opdrachtgever en kijken naar de mogelijkheden binnen het budget. Daarbij maken we gebruik van de kennis van alle partners met wie we aan het project werken. Er leiden meerdere wegen naar Rome.’

ENZO architecten in Hoofddorp

Architectenbureau ENZO is al geruime tijd actief in Hoofddorp en omstreken. Een project van ENZO is makkelijk te herkennen. Modern, duurzaam, hoogwaardig, functioneel, origineel en gedurfd. Bekijk onder andere onze plannen voor Het Nieuw Noord. Een nieuwbouw plan, waarbij ENZO in opdracht van Evast Vastgoed BV 219 appartementen ontwierp.  Eerder was ENZO al verantwoordelijk voor het ontwerp van Hof van Pampus. Bestaande uit 74 nieuwbouw appartementen.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Ook is ENZO niet weg te denken wanneer het gaat om het (ver)bouwen van bedrijfspanden in Hoofddorp en omgeving. Omvangrijke projecten als het Hoofdkantoor van Zenner Beauty Accessoires, het kantoorpand en showroom van Master Totaalinrichting en het voormalig MBC kantoor zijn een ontwerp van ENZO’s hand.

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Hoofddorp. Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Hoofddorp- één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Hoofddorp? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Hoofddorp. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.