menu
ENZO architectenbureau voor Den Haag Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau voor Den Haag

ENZO architectenbureau voor Den Haag

Architectenbureau voor Den Haag

ENZO architectuur N interieur uit Burgerveen maakt al sinds 2008 de meeste vernieuwende ontwerpen voor zowel particuliere opdrachtgevers als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders door heel Nederland.

Het architectenbureau legt zich toe op zowel nieuwbouw als op verbouw en transformatie. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: ‘Wij geloven dat architectuur, landschap en interieur nauw verbonden zijn en ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z.’ Het bureau ontwerpt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. ‘Wij denken mee met de opdrachtgever en kijken naar de mogelijkheden binnen het budget. Daarbij maken we gebruik van de kennis van alle partners met wie we aan het project werken. Er leiden meerdere wegen naar Rome.’

ENZO architecten in Den Haag

Nieuwbouw of transformatie, ENZO staat garant voor totaal architectuur. Zo is ENZO’s meest recente project in Den Haag een Monument met moderne twist. Bij monumentale panden komt er bij de verbouw een hoop wet- en regelgeving kijken. Iets waar onze architecten, bouwkundig-modelleurs en interieur designers altijd van op de hoogte zijn.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO zorgt ervoor dat de opdrachtgever alleen maar bezig hoeft te zijn met het leuke deel van bouwen. De rest namen wij graag uit handen. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Den Haag – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Den Haag? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, de Haarlemmermeer. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.