menu
ENZO architectenbureau Nieuw-Vennep Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Nieuw-Vennep

ENZO architectenbureau Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep en omgeving

ENZO architectuur N interieur uit Burgerveen is al sinds 2008 actief aan het bouwen in Nieuw-Vennep en omgeving. ENZO is een toonaangevend architectenbureau dat werkt voor zowel particuliere opdrachtgevers als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Of het nu gaat om de bouw van een villa of een complete woonwijk. ENZO ontzorgt van A tot Z.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectuur in Nieuw-Vennep

Een project van ENZO is makkelijk te herkennen: modern, duurzaam, hoogwaardig, functioneel, origineel en gedurfd. Zo ook in Nieuw-Vennep. Bekijk onder andere het gloednieuwe Kroonzicht, een appartementengebouw met 18 appartementen en één vrijstaande woning. Een andere blikvanger is de villa Metamorfose met leisteen. Een zeer ruime, vrijstaande woning die van top tot teen verbouwd is. Bij ENZO wordt er altijd gekeken naar vernieuwing en eigenheid. Zo is het architectenbureau gelegen in een volledig verbouwde, voormalige graansilo aan de Ringvaart. Het pand bestaat uit een ruim kantoor, verdeeld over twee verdiepingen, een appartement en een Loft.  Een woning compleet gehuld in leisteen is dus geen uitzondering.

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO zorgt ervoor dat de opdrachtgever alleen maar bezig hoeft te zijn met het leuke deel van bouwen. De rest namen wij graag uit handen. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Nieuw-Vennep- één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Nieuw-Vennep? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Nieuw-Vennep. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.