menu
ENZO architectenbureau voor Amstelveen Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau voor Amstelveen

ENZO architectenbureau voor Amstelveen

Architectenbureau voor Amstelveen

ENZO architectuur N interieur uit Burgerveen werkt al sinds 2008 aan toonaangevende ontwerpen voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Met het ervaren ENZO-team maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: “Creativiteit en nuchterheid gaan bij ons hand in hand. Net als een vlot werktempo, duidelijke communicatie en oog voor detail. Alles om de verwachting van onze opdrachtgever te overtreffen.”

ENZO architecten in Amstelveen

Architectenbureau ENZO is al ruime tijd zeer actief in Amstelveen en omstreken. Een project van ENZO is makkelijk te herkennen. Modern, duurzaam, hoogwaardig, functioneel, origineel en gedurfd. Zo werd ENZO architectuur N interieur genomineerd voor de jaarlijkse architectuurprijs van de gemeente Amstelveen. Aanleiding hiertoe was de imposante transformatie van een drive-in woning uit de jaren zestig.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Het juryrapport omschrijft de verbouwing als volgt:
“Dit project is een uitmuntend voorbeeld van een geslaagde transformatieopgave. Hierbij heeft de drive-in woning een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Met behoud van de bijzondere karakteristieke architectuur van de bestaande structuur. De buitenschil is verder naar buiten geplaatst. Hierdoor is de plasticiteit van de gevel de generator geworden van een uitgekiend ruimtelijk spel in het interieur en tussen interieur en exterieur. De keuken is naar de begane grond verplaatst en door een nieuwe vide verbonden met de bovenliggende verdieping. Zo is van een achterhaald woningbouwtype een ruimtelijke geheel gemaakt. De ingreep laat duidelijk de architectonische en ruimtelijke potentie zien van dit veelgebruikte woningtype in dit deel van Amstelveen.”

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Amstelveen. Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met hun enthousiaste team zorgen ze dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Amstelveen – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Amstelveen? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Amstelveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.