menu
ENZO architectenbureau Heemstede Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Heemstede

ENZO architectenbureau Heemstede

Heemstede en omgeving

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO, bestaande uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers wordt er al sinds 2008 hard gewerkt aan de schoonheid van Heemstede en omgeving. Of het nu gaat om een villa, een kerk, hotel, kantoorpand of volledige nieuwbouwwijk; ENZO is altijd opzoek naar ontwerpen die de verwachting overtreffen. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Bouwen in Heemstede

Al sinds de oprichting van ENZO in 2008 is Heemstede een geliefd werkgebied voor de architecten. Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Heemstede – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Architectenbureau ENZO ontzorgt haar opdrachtgevers van A tot Z.

Project in Heemstede? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.