menu
ENZO architectenbureau Heerhugowaard Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Heerhugowaard

ENZO architectenbureau Heerhugowaard

Heerhugowaard en omgeving

Architectenbureau ENZO is een toonaangevend architectenbureau dat al sinds 2008 actief werkzaam is. Het bureau zet zich in voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Elk ontwerp heeft als uitgangspunt: Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Met het ervaren team van ENZO architectuur N interieur worden ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur is dan ook iets wat aan onze architecten niet ontgaat. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover:  ‘Wij maken verrassende ontwerpen, die functionaliteit en een goed idee als uitgangspunt hebben. Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen’.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Heerhugowaard

In opdracht van BouwCombinatie Langedijk wordt de bouw van 19 woningen in Heerhugowaard voorbereid. De woningen zijn klein, maar heel fijn. Binnen zijn ze optimaal ingedeeld en de architectuur is typisch ENZO. Deze stijl is te herkennen aan rijk metselwerk voor de gevels, knusse bankjes en stoere plantenbakken als erfafscheiding.

Naast het ontwerpen van stedenbouwkundig plannen en complete woonwijken is ENZO ook gespecialiseerd in het bouwen, inrichten of transformeren van particuliere woningen.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Heerhugowaard – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in de Heerhugowaard? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.