menu

ENZO architectenbureau Hillegom

ENZO architectenbureau Hillegom

Gebouwd in Hillegom

ENZO architecten heeft in de loop der jaren een duidelijke stempel gedrukt op de aanblik van Hillegom. Zo ontwierpen zij de volledige woonwijk Ringoevers. Ringoevers is een zeer ruim opgezette wijk die maar liefst 358 woningen telt. De woningen variëren van starterswoningen tot aan huurwoningen, appartementen en penthouses. De knusse slingerpaadjes, het haventje en de gepersonaliseerde deuren en bloembakken geven de wijk een gevarieerd en dorps karakter.

ENZO architectuur N interieur staat garant voor totaal architectuur.

Hillegom en omgeving

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO worden er ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur staat bij ons bovenaan. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Hillegom. Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Hillegom – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Hillegom? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul ons contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties