menu
ENZO architectenbureau Haarlemmermeer Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Haarlemmermeer

ENZO architectenbureau Haarlemmermeer

Haarlemmermeer en omgeving

Voor opdrachtgevers in Haarlemmermeer en omgeving maakt ENZO architectuur N interieur uit Burgerveen al 15 jaar verrassende ontwerpen. Functionaliteit en een goed idee zijn hier uitgangspunt.

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO, bestaande uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers worden er ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur is dan ook iets wat aan onze architecten niet ontgaat. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in de Haarlemmermeer

ENZO architecten heeft in de loop der jaren een duidelijke stempel gedrukt op het aanblik van de Haarlemmermeer. Zo (ver)bouwde zij diverse woningen: Kleurrijk penthouse, Vrolijk familiehuis en Monumentale kwekerswoning. Ook ontwierpen zij diverse nieuwbouwprojecten zoals 49 woningen in de wijk Quatrebas en 219 appartementen voor het Nieuwe Noord Hoofddorp.

ENZO architectuur N interieur staat garant voor totaal architectuur.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Aalsmeer – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in de Haarlemmermeer? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, aan de rand van de Haarlemmermeer. Vul ons contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.