menu
ENZO architectenbureau Zwaanshoek Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Zwaanshoek

ENZO architectenbureau Zwaanshoek

Zwaanshoek en omgeving

Voor opdrachtgevers in Zwaanshoek en omgeving maakt ENZO architectuur N interieur uit Burgerveen al sinds 2008 verrassende ontwerpen, die functionaliteit en een goed idee als uitgangspunt hebben.

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO, bestaande uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers worden er ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Zwaanshoek

ENZO architecten heeft in de loop der jaren een duidelijke stempel gedrukt op de aanblik van Zwaanshoek. Zo ontwierpen zij de nieuwbouwwijk Enthoven. Een kleinschalige wijk met 26 ruime eengezinswoningen. Enthoven heeft een levendig aanblik. Dit is te danken aan de grote variatie in gevelafwerking, een ruim kleurenpallet, dakrichtingen, dakkapellen en balkons. De stijl is typisch ENZO: van buiten stijlvol en stoer; van binnen veel licht en bovenal praktisch ingedeeld.

ENZO architectuur N interieur staat garant voor totaal architectuur.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Zwaanshoek – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Project in Zwaanshoek? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, aan de rand van de Haarlemmermeer. Vul ons contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.