menu
ENZO architectenbureau Nieuwkoop Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Nieuwkoop

ENZO architectenbureau Nieuwkoop

Nieuwkoop en omgeving

ENZO architectuur N interieur is een toonaangevend architectenbureau dat al sinds 2008 actief betrokken is bij nieuwbouw en verbouw in Nieuwkoop en omgeving.

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO, bestaande uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers worden er ontwerpen gemaakt voor zowel particulieren opdrachtgevers als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Bouwen in Nieuwkoop

Nieuwbouw of transformatie, ENZO staat garant voor het ”WOW” effect. Zo ontwierpen zij enkele jaren geleden een Minimalistische villa in zwart-wit. Dat de woning een echte blikbanger is in de woonwijk is geen wonder. De woning is opgezet vanuit de vorm van een strak, wit blok. De enige kleuren die gebruikt werden in dit project zijn zwart en wit. Verder is de woning volledig drempelloos en daarom, in combinatie met een grote schuifpui en zwembad, de ideale woning voor feesten en partijen. Een ware ”Miami Vice” villa- aldus de bewoners.
ENZO luistert naar haar opdrachtgevers en ontwerpt voor iedereen een unieke woning.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Nieuwkoop – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in de praktijk.

Project in Nieuwkoop? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.