menu
ENZO architectenbureau voor Leimuiden Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau voor Leimuiden

ENZO architectenbureau voor Leimuiden

ENZO architecten in Leimuiden

Voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders uit Leimuiden en omstreken ontwerpt ENZO architecten als sinds 2008 de meest verrassende ontwerpen.

Een project van ENZO is makkelijk te herkennen. Modern, duurzaam, hoogwaardig, functioneel, origineel en gedurfd. Zo ook in Leimuiden en omgeving. Bekijk de moderne, maar toch tijdloze Dijkwoning met uitzicht op het rustieke polderlandschap.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectenbureau voor Leimuiden

Met het ervaren ENZO-team van zo’n  17 personen maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie.  Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur is dan ook iets wat aan onze architecten niet ontgaat. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: ‘ENZO staat voor zijn ontwerpvisie, maar geeft ook blijk van realiteitszin. Wij denken mee met de opdrachtgever en kijken naar de mogelijkheden binnen het budget. Daarbij maken we gebruik van de kennis van alle partners met wie we aan het project werken. Er leiden meerdere wegen naar Rome.’

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Leimuiden. Een goed ontwerp begint bij de mensen. Bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Leimuiden? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Leimuiden. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.