menu
ENZO architectenbureau Haarlem Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Haarlem

ENZO architectenbureau Haarlem

Haarlem en omgeving

Haarlem is al sinds jaar en dag veel voorkomend werkterrein voor de architecten, bouwkundig-modelleurs en interieurdesigners van architectenbureau ENZO uit Burgerveen. Elk ontwerp heeft als uitgangspunt: Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Met het ervaren team van ENZO architectuur N interieur, worden er ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie. Oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur staan hier op de eerste plaats. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover:  ‘Wij maken verrassende ontwerpen, die functionaliteit en een goed idee als uitgangspunt hebben. Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen’.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Haarlem

Eén van ENZO’s grootste, nog lopende projecten in Haarlem, is de bouw van de Gonnetstraat in de binnenstad. Op steenworp afstand van het Spaarne. Verspreid over twee gebouwen komen hier atelierwoningen, herenhuizen, terraswoningen, appartementen, torenwoningen, penthouses en urban villa’s. Ook wordt er druk gewerkt aan de realisatie van 297 nieuwe woningen aan de J.J. Hamelinkstraat. Een flinke boost voor de Haarlemse woningvoorraad.

Naast het ontwerpen van stedenbouwkundig plannen en complete woonwijken is ENZO ook gespecialiseerd in het bouwen, inrichten of transformeren van particuliere woningen. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een luxe penthouse in de binnenstad van Haarlem. ENZO architectuur N interieur staat garant voor totaal architectuur.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Haarlem – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in de Haarlem? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.