menu

ENZO architectenbureau voor Aalsmeer

ENZO architectenbureau voor Aalsmeer

Architectenbureau voor Aalsmeer

ENZO architecten ontwerp al sinds 2008 de meest verrassende ontwerpen voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders uit Aalsmeer en omstreken.

Een project van ENZO is makkelijk te herkennen. Modern, duurzaam, hoogwaardig, functioneel, origineel en gedurfd. Zo ook in Aalsmeer. Bekijk onder andere ons project Nordiawerf. Dit is is een kleinschalig, zeer luxe project bestaande uit drie woonvolumes met elk twee riante appartementen. De wijk Stommeerhoff, een wijk aan het water met meerdere woonbuurten en een dorps karakter. In totaal komen hier 79 woningen, zowel koopwoningen als startershuurwoningen.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

ENZO architecten in Aalsmeer

Met het ervaren ENZO-team van zo’n  17 personen maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur staan hier op de eerste plaats. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: ‘ENZO staat voor zijn ontwerpvisie, maar geeft ook blijk van realiteitszin. Wij denken mee met de opdrachtgever en kijken naar de mogelijkheden binnen het budget. Daarbij maken we gebruik van de kennis van alle partners met wie we aan het project werken. Er leiden meerdere wegen naar Rome.’

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Aalsmeer. Een goed ontwerp begint bij de mensen. Bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord. Ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Aalsmeer – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Aalsmeer? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Aalsmeer. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.