menu
ENZO architectenbureau voor Lisserbroek Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau voor Lisserbroek

ENZO architectenbureau voor Lisserbroek

ENZO architecten in Lisserbroek

Architectenbureau ENZO is al geruime tijd actief in Lisserbroek en omstreken. Een project van ENZO is makkelijk te herkennen: modern, duurzaam, hoogwaardig, functioneel, origineel en gedurfd. Bekijk onder andere onze nieuwbouwwijk Quirinahoeve. Een nieuwbouw plan, waarbij ENZO in opdracht van Bouwgroep Horsman & co 11 luxe woningen ontwierp. Het ontwerp van Quirinahoeve is geïnspireerd op een boerenhoeve waarbij verschillende gebouwen één geheel vormen.

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Architectenbureau voor Lisserbroek

Al sinds 2008 bouwt ENZO architecten uit Burgerveen aan ontwerpen die de verwachtingen van particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders overtreffen.

Met een groot en ervaren team van architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers maakt ENZO architecten ontwerpen met een duidelijke visie. Oog voor detail, aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur staat bij ons bovenaan. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: ‘ENZO staat voor zijn ontwerpvisie, maar geeft ook blijk van realiteitszin. Wij denken mee met de opdrachtgever en kijken naar de mogelijkheden binnen het budget. Daarbij maken we gebruik van de kennis van alle partners met wie we aan het project werken. Er leiden meerdere wegen naar Rome.’

Architectenbureau voor het ontwerp van high-end villa’s

Architectenbureau ENZO ontwerpt high-end villa’s en appartementen in Hoofddorp. Een goed ontwerp begint bij de mensen, bij het persoonlijke verhaal. Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Lisserbroek – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Lisserbroek? Neem contact op!

Meer weten over de werkwijze van ENZO architecten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, nabij Lisserbroek. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.