menu
ENZO architectenbureau Rijsenhout Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Rijsenhout

ENZO architectenbureau Rijsenhout

Rijsenhout en omgeving

ENZO architectuur N interieur is een toonaangevend architectenbureau dat al sinds 2008 actief betrokken is bij nieuwbouw en verbouw in Rijsenhout en omgeving.

Het ervaren team van architectenbureau ENZO ontwerpt voor zowel particulieren opdrachtgevers als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. Het bureau bestaat uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Bouwen in Rijsenhout

Nieuwbouw of transformatie, ENZO staat garant voor het ”WOW” effect. Zo ontwierpen zij enkele jaren geleden de nieuwe Ontmoetingskerk PKN, nadat de vorige kerk volledige afbrandde.
Gelukkig was het mogelijk om de huidige kerk te bouwen op de fundering van de oude kerk. Een deel van de binnenruimte is opgeofferd voor een rustgevende groene patio. Door verschillende hoogtes te introduceren, krijgt het kerkgebouw een sterkere identiteit. De sobere klokkentoren, waarvoor al in 1969 een bouwvergunning was afgegeven, maar die nooit eerder was gebouwd, is nu een baken in Rijsenhout.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Rijsenhout – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in de praktijk.

Project in Rijsenhout? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen, naast Rijsenhout. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.