menu
ENZO architectenbureau Bonaire Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Bonaire

ENZO architectenbureau Bonaire

ENZO op Bonaire

Architectenbureau ENZO is een toonaangevend architectenbureau dat al sinds 2008 actief werkzaam is voor particulieren, projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Oprichters van ENZO zijn Jasper van Rijn en Carlo Abdul. Als kind waren de twee al aan het tekenen en bouwen. Jasper in de Nederlandse polder, Carlo aan het strand van Bonaire. Het is dan ook geen verrassing dat zij samen een architectenbureau zijn begonnen. En Bonaire? Dat zal altijd verbonden blijven.

Bouwen op Bonaire

Met het ervaren team van architectenbureau ENZO, bestaande uit architecten, bouwkundig modelleurs en interieur designers worden er ontwerpen gemaakt die de verwachting overtreffen.  Carlo zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een villa of een complete nieuwbouwwijk”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Nieuwbouw of transformatie, ENZO staat garant voor goede ideeën. Zo ontwierpen zij enkele jaren geleden dit Huis op Bonaire. Op Bonaire waait de wind bijna het hele jaar door. Het uitgangspunt bij het ontwerp was daarom optimaal gebruik te maken van deze natuurlijke verkoeling. Het huis is dan ook op de meest voorkomende windrichting gebouwd. Aan de hand van verticale, hardhouten lamellen regelen de bewoners de ventilatie. Dure airco is in dit duurzame huis daardoor overbodig.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

Het bureau van ENZO staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld op Bonaire – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in de praktijk.

Project op Bonaire? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.