menu
ENZO architectenbureau Roelofarendsveen Uitgelichte afbeelding

ENZO architectenbureau Roelofarendsveen

ENZO architectenbureau Roelofarendsveen

Roelofarendsveen en omgeving

Roelofarendsveen is al sinds de oprichting van ENZO architectuur N interieur in 2008 een veel voorkomend werkterrein voor de architecten, bouwkundig-modelleurs en interieurdesigners van het architectenbureau uit Burgerveen. Elk ontwerp heeft als uitgangspunt: Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Met het ervaren team van ENZO architecten, worden er ontwerpen gemaakt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Mede-eigenaar Jasper van Rijn zegt daarover: “Creativiteit en nuchterheid gaan bij ons hand in hand. Net als een vlot werktempo, duidelijke communicatie en oog voor detail. Alles om de verwachting van onze opdrachtgever te overtreffen.”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Roelofarendsveen

Een uniek ontwerp begint bij een goede klik, een duidelijke wensenlijst en creatieve vrijheid. Gevolgd door een zoektocht naar balans. Balans in kleur, materiaal, binnen- en buiten, tijdloos maar toch van deze tijd. Al deze elementen zijn terug te vinden in het bijzondere project Villa aan het water. Ooit was dit een ruime, lege kavel te midden van water en landerijen. De eerste schets die gemaakt werd viel meteen in de smaak van de opdrachtgever én de gemeente.

Het team van ENZO ontzorgt opdrachtgevers van A tot Z. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Totaal architectuur

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met hun enthousiaste team zorgen ze dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Roelofarendsveen – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders.

Project in Roelofarendsveen? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. ENZO is gevestigd in Burgerveen. Vul het contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.