menu

ENZO architectenbureau Heiloo

ENZO architectenbureau Heiloo

Heiloo en omgeving

Voor opdrachtgevers uit Heiloo en omgeving maakt ENZO architectuur N interieur uit Burgerveen al sinds 2008 verrassende ontwerpen, die functionaliteit en een goed idee als uitgangspunt hebben. Of het nu gaat om de bouw van een villa, een kantoorpand of een hele woonwijk, elk ENZO ontwerp wordt gemaakt met een duidelijke visie, oog voor detail en aandacht voor compositie, materiaalgebruik en kleur. Mede-eigenaar Carlo Abdul zegt daarover: “Eigentijds en tijdloos zijn voor ons geen tegenstellingen. Elk ontwerp van ENZO architectuur N interieur is uniek en tijdloos, of het nu het ontwerp is van een landelijke villa of een complete nieuwbouwwijk.”

Modern. Duurzaam. Hoogwaardig. Functioneel. Origineel. Gedurfd.

Gebouwd in Heiloo

Na jaren van ontwerpen is ENZO inmiddels niet meer weg te denken uit Heiloo. Zo ontwierpen zij de unieke wijk Melco. Een woonwijk van maar liefst 82 woningen gebouwd op de plek van een voormalige melkfabriek. Ook al is een grote schoorsteen het enige dat nog over is van de melkfabriek, het industriële verleden is nog duidelijk aanwezig. Dichtbij de schoorsteen heeft de architectuur namelijk een industriële uitstraling met vierkante vormen, grote aluminium kozijnen en robuuste dakranden. Verder naar de rand, grenzend aan landgoed Ter Coulster, hebben de woningen een meer landelijke uitstraling.

ENZO architectuur N interieur staat garant voor totaal architectuur.

Nieuwbouw architectuur van ontwerp tot oplevering

ENZO architecten staat voor architectuur in de breedste zin van het woord: ontwerp, stedenbouwkunde, landschap en interieur. Met een enthousiast team zorgt architectenbureau ENZO dat gebouw en omgeving – bijvoorbeeld in Heiloo – één geheel vormen. Deze totaalvisie brengen ze met aandacht en inspiratie in praktijk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. ENZO lanceerde in 2019 ook een eigen meubelcollectie: ZOEN. Zo staat ENZO architectuur N interieur garant voor totaal architectuur.

Project in Heiloo? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkwijze van ENZO architectuur N interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Vul ons contactformulier in of bel direct op +31(0)172 50 30 90.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.