menu
Update Gonnetstraat in Haarlem Uitgelichte afbeelding

Actueel

Update Gonnetstraat in Haarlem

Update Gonnetstraat in Haarlem

‘ENZO architectuur N interieur’ blaast nieuw leven in duurzame en toekomstbestendige woningen in de Gonnetstraat in Haarlem. Eerder deelden we een artikel over ons nieuwbouw project aan de Gonnetstraat. Een paar maanden later hebben we een update over Gonnet 24. Lees hieronder meer.

Ontwikkelaar: HBB

Nieuwbouw | Haarlem

ENZO architectuur N interieur - gonnetstraat - Amsterdam - Haarlem - haarlemmermeer - nieuwbouw - exterieur - hijskraan - natuur - bouw

Hierboven wordt Gonnet 24 gepresenteerd als de toekomstige entree van het complex, een cruciale toegang tot wat komen gaat. Dit veelzijdige project omvat een prachtige reeks van 32 woningen, variërend van terraswoningen, torenwoningen en urban villa’s tot appartementen, herenhuizen en penthouses. Een onderscheidend kenmerk van dit project is de gedeelde binnentuin die niet alleen gemeenschappelijk is, maar ook voorzien is van privéterrassen die een persoonlijk tintje aan het buitenleven geven.

Tijdens het ontwerp proces is er ook gedacht aan de praktische aspecten van het dagelijkse leven. Een treffend voorbeeld hiervan is de geplaatste kelder, die dient als opslagruimte en tevens toegang verleent tot de stallingsgarage. Bij dit project ontgaat geen enkel aspect aan de scherpe blik van onze deskundige ontwerpers, wat resulteert in een harmonieuze samensmelting van stijl, comfort en gebruiksgemak.

 

ENZO architectuur N interieur - gonnetstraat - Amsterdam - Haarlem - nieuwbouw - close up - ramen - hijskraan - exterieur
ENZO architectuur N interieur - gonnetstraat - Amsterdam - Haarlem - stelling - hekken
ENZO architectuur N interieur - gonnetstraat - straat - Amsterdam - Haarlemmermeer -
ENZO architectuur N interieur - gonnetstraat - close - up - Amsterdam - exterieur - nieuwbouw

Op de hoogte blijven van onze projecten? Laat je mail achter voor de nieuwsbrief!

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.