menu
Loft in voormalige graansilo Uitgelichte afbeelding

Project

Loft in voormalige graansilo

Loft in voormalige graansilo

Herbestemming | Burgerveen

Een vervallen voormalige graansilo hebben wij verbouwd tot onder andere dit ruime loftappartement op de bovenste twee verdiepingen. De vele ‘willekeurig’ geplaatste ramen laten volop licht binnen en zijn door hun brede kozijnen als schilderijlijsten voor het omliggende polder- en merenlandschap.

Industrieel verleden

In het interieur is het industriële verleden nog zichtbaar. Het donkere notenhout dat is gebruikt voor onder andere keuken, trap en kasten geeft het interieur van dit loftappartement een aangename, intieme sfeer.

Magnifiek uitzicht

Vanaf het inpandige, beschutte terras hebben de bewoners een magnifiek uitzicht op de weidse omgeving. Op de begane grond en eerste verdieping van de silo bevinden zich kantoorruimtes. In een ervan is ons eigen kantoor gevestigd.

Publicaties

Dit loftappartement is gepubliceerd in veel woon- en architectuurtijdschriften, waaronder Okjekt en Eigen huis & interieur.

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*