menu
Nieuwbouw Nederhorst den Berg Uitgelichte afbeelding

Actueel

Nieuwbouw Nederhorst den Berg

In het pittoreske Nederhorst den Berg wordt momenteel een aantrekkelijk en kleinschalig nieuwbouwplan ontworpen met de naam “Kasteelhoeve.” Dit project zal bestaan uit vier exclusieve vrijstaande villa’s en acht woningen, en belooft een unieke combinatie van eigentijdse landelijke architectuur met een knipoog naar traditionele boerenschuren. De moderne architectuur van de Kasteelhoeve is geïnspireerd op de eenvoud en charme van boerenschuren. Lage goten, schuine kappen en ingetogen materialen.

Eigentijds en landelijk

De architectuur van Kasteelhoeve valt op door zijn eigentijdse interpretatie van landelijke elementen. De lage goten en schuine kappen geven de woningen een authentieke uitstraling, terwijl de keuze voor natuurlijke materialen zoals hout, riet en metselwerk zorgt voor een harmonieus geheel met de omgeving.

Exclusieve vrijstaande villa’s

Voor diegenen die op zoek zijn naar ruimte, luxe en privacy, biedt Kasteelhoeve vier exclusieve vrijstaande villa’s. Deze villa’s zijn ontworpen met oog voor detail en bieden alle comfort die je je maar kunt wensen. Met royale leefruimtes, hoogwaardige afwerkingen en een prachtige tuin, kun je hier genieten van het goede leven.

Acht stijlvolle woningen

Naast de vrijstaande villa’s biedt Kasteelhoeve ook acht stijlvolle woningen. Deze woningen zijn perfect voor gezinnen, stellen of iedereen die op zoek is naar een comfortabele en sfeervolle leefruimte. De architectuur van deze woningen weerspiegelt dezelfde landelijke charme en vakmanschap als de villa’s en maakt van elk huis een warme en uitnodigende plek om thuis te komen.

Eerder deelden we het project: klik hier.

Projectontwikkelaar en aannemer | Van Wijnen

Typisch ENZO

ENZO architectuur N interieur staat voor kwaliteit en leefbaarheid. Wij passen onze ontwerpen aan op het leven van onze opdrachtgevers. Zodoende ontstaat er altijd een praktisch, verrassend en warm ”thuis”.

Benieuwd naar aankomende projecten? Laat je mail achter voor de nieuwsbrief!

ENZO architectuur N interieur - Kasteelhoeve - woningbouw - stedenbouw
ENZO architectuur N interieur - Nederhorst den Berg - Kasteelhoeve
ENZO architectuur N interieur - Kasteelhoeve
ENZO architectuur N interieur - Nederhorst den Berg - Kasteelhoeve - woningbouw - stedenbouw - exterieur - entree
ENZO architectuur N interieur - Nederhorst den Berg - Kasteelhoeve - woningbouw - stedenbouw
ENZO architectuur N interieur - Nederhorst den Berg - Kasteelhoeve - exterieur

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.