menu
Groot gebaar in Stijlvol Wonen Uitgelichte afbeelding

Actueel

Groot gebaar in Stijlvol Wonen

‘Groot gebaar’

Onder die titel staat in Stijlvol Wonen van oktober-november 2023 de publicatie van de begane grond van een villa. De bewoners besloten vorig jaar rigoureus aan deze verbouwing, waarbij ze ENZO in de arm namen. Het ontwerp van de keuken hielpen we uiteindelijk ook bij. De bewoners wilden graag meer leefruimte, meer contact met buiten en meer licht. Voor het realiseren van de keuken adviseerden we de bewoners om contact op te nemen met Kembra, vanwege de korte lijnen binnen het bedrijf.

De keuken is als een groot gebaar in de ruimte geplaatst

Eén van de bewoners geeft aan: ”De ronde en organische vormen komen in veel elementen terug”. Zo zie je het bij de openhaard en het schuifelement tussen de living en het eetgedeelte. Maar ook in de taatsdeur Zicht, eettafel Vlinder en dressoirkast Noot Special uit onze collectie ZOEN by ENZO.

Meubelmaker | Kembra 

ENZO architectuur N interieur - Stijlvol Wonen - Magazine - Publicatie - ZOEN by ENZO - Groot gebaar - oktober/november 2023

Typisch ENZO

ENZO architectuur N interieur staat voor kwaliteit en leefbaarheid. Wij passen onze ontwerpen aan op het leven van onze opdrachtgevers. Zodoende ontstaat er altijd een praktisch, verrassend en warm ”thuis”.

Benieuwd naar aankomende projecten? Laat je mail achter voor de nieuwsbrief!

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.