menu
Vacature: Marketing/Communicatie medewerker Uitgelichte afbeelding

Actueel

Vacature: Marketing/Communicatie medewerker

Vacature: Marketing/Communicatie medewerker

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega! Kom jij ons team versterken?

 

Jouw rol: als Marketing/Communicatie medewerker (24/32 uur) ben jij de stem van ENZO architectuur N interieur. Je krijgt de kans om ons verhaal te vertellen en de wereld kennis te laten maken met de ontwerpen van ENZO. Jouw dagelijkse taken zullen variëren van het beheren van onze sociale media tot het maken van advertenties, schrijven van pakkende content en het coördineren van marketingcampagnes.

Wat verwachten we van jou:

  • Creativiteit: je hebt een passie voor design en architectuur en kunt deze passie omzetten in boeiende content.
  • Communicatieve vaardigheden: of het nu gaat om het schrijven van overtuigende teksten of het communiceren met onze opdrachtgevers, jij bent een meester in effectieve communicatie.
  • Digitale knowhow: SEO, social media en contentmarketing zijn jouw speelveld. Je weet hoe je de online aanwezigheid van ENZO architectuur N interieur kunt optimaliseren.

Wat bieden wij:

  • Een inspirerende werkomgeving: je zult werken in een creatieve omgeving die de perfecte balans biedt tussen innovatie en gezelligheid.
  • Uitdagende projecten: geen dag is hetzelfde bij ENZO architectuur N interieur. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij grote, indrukwekkende projecten en je stempel te drukken op ons merk.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: wij geloven in groei en ondersteunen jouw professionele ontwikkeling met trainingen en kansen om nieuwe vaardigheden op te doen.
  • Salaris: volgens CAO architectenbureaus, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Word jij onze nieuwe collega? Als jij enthousiast wordt van architectuur en interieur en je voelt dat je de creatieve vonk bezit die ons team nodig heeft, dan willen we graag van je horen! Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@enzoarchitecten.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als het nieuwste lid van ons team.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature: Marketing/Communicatie medewerker bij ENZO architectuur N interieur

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties