menu
Carte Blanche Uitgelichte afbeelding

Actueel

Carte Blanche

‘Carte Blanche’

Wij gaan met een heerlijk gevoel deze nieuwe week in! Enige tijd geleden kregen wij de eer om een rigoureuze verbouwing te realiseren. Wie ENZO een klein beetje kent weet dat wij staan voor duurzaamheid. Waar mogelijk kiezen wij er altijd voor om een woning te vernieuwbouwen, niet plat te gooien.

De bestaande woning was zo ingedeeld dat bijna alle zichtlijnen richting het water werden geblokkeerd. De woning was zeer verouderd, maar gelegen op een fenomenale locatie. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om de gevels en kozijnen te moderniseren en in samenwerking met V-Studio een volledig nieuw interieurplan te maken. Wij kregen hierbij volledige carte blanche van onze opdrachtgevers!

De woning is inmiddels opgeleverd en zal binnenkort gefotografeerd worden. Wij kunnen niet wachten om de reportage met jullie te delen! Hier alvast een aantal beelden die onze collega Suzanne maakte tijdens de feestelijke oplevering.

 

ENZO architectuur N interieur - Villa - The Mayor - design
ENZO architectuur N interieur - oplevering - villa - carte blanche
ENZO architectuur N interieur - oplevering - villa - carte blanche

Typisch ENZO

ENZO architectuur N interieur staat voor kwaliteit en leefbaarheid. Wij passen onze ontwerpen aan op het leven van onze opdrachtgevers. Zodoende ontstaat er altijd een praktisch, verrassend en warm ”thuis”.

Benieuwd naar aankomende projecten? Laat je mail achter voor de nieuwsbrief!

Heeft u vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Acceptaties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.